Eliiins Värld

Kakaaaa!

Johanna är fortfarande kvar här och ska stanna över natten. Och vi vet inte vad vi ska göra med våra liv, så nu sitter vi här och tänker.. Vi gick ner till affären som finns nedanför huset och köpte kakor. Lite halvt pinsamt att betala 20 kronor i mynt men aja, ibland får man skämma ut sig lite. 
 
 

Hatade av skolan

Nu fick vi sms från våran typ mentor.. Vi ska vara hemma imorgon och så kommer han ringa oss under dagen.. 
Så nu är vi inte ens välkomna till skolan längre. 
 
Känner mig hatad, och skollös.

Tjejdag

Först idag kom Johanna, sen kom Ellen och strax därefter kom Olivia. 
 
Först spelade vi spel och vi började med Med andra ord och sedan spelade vi Helt hysteriskt. 
 
Så sjukt mycket vi skrattade. Och det behövdes verkligen! 
 
Sedan lagade vi mat tillsammans och så pratade vi även allvar.. 
 
En underbar dag som verkligen behövdes nu! 

Nu ska jag fortsätta umgås med Olivia och Johanna som fortfarande är kvar. 

Godmorgon

Godmorgon bloggen eller vad jag ska säga. 
Jag har varit uppe ett tag, har duschat, fixat iordning mig, städat och diskat lite. Johanna, Ellen och Olivia kommer ju hit idag, och Johanna är redan påväg. 
 
Just nu känns det lite bättre med allting som har med skolan att göra, jag tror att jag är lite närmare ett beslut, dock är det ju inte säkert skolan är med på det, men man kan ju alltid hoppas.. Har ett tag på mig att fundera ändå och se om det känns rätt senare med. Och om det gör det hoppas jag verkligen att det fungerar för skolan.. 
 

Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig.. Mina ögon verkligen svider för att jag är trött och för allt gråtande, för tanken på att lämna kompisarna och börja på ett helt nytt ställe helt ensam är så skrämmande.. Och så känner jag mig så, ehm, typ hjälplös eller nått..för hur jag än gör så kan jag inte ändra på detta beslutet om att programmet läggs ner. Hur jag än gör kommer jag inte kunna gå kvar i den klassen med mina underbara kompisar. Jag kommer inte kunna ta studenten med just dom. Det känns så hemskt.. 
 
Men nu ska jag sova, trots att jag har varit ensam hela dagen och bara funderat så har jag inte kommit närmare ett beslut.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra..
 
Imorgon kommer Johanna, Ellen och Olivia hit. Vi ska umgås lite och försöka få varandra på bättre humör..och verkligen snacka skit om skolan! Det behövs kan jag lova.. Och så får vi i klassen antaligen ett samtal från våran mentor (som nu är våran mentor denna sista vecka efter att våran förra mentor slutade i fredags, RÖRIGT!) som säger vad vi ska göra och ta vägen nu på måndag, men tror inte det blir nån praktik iaf. 
 
Godnatt och hoppas ni sover bättre än jag gör nu...

Funderar och funderar...

Det är ett väääääldigt stort beslut som ska tas denna helgen.. Ett väldigt stort beslut som kommer avgöra hela min framtid. 
Och det är kaos, kaos i hjärnan, kaos i kroppen. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra och så fort jag börjar fundera så kommer tårarna och ångesten. För jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Och det blir ju inte lättare när man har tidsbrist..
 
Så nu har jag verkligen satt mig ner, tagit fram papper och penna och skrivit ner alla val jag har och kan tänka mig.. Och det är väldigt många.. För många...
 
Mina val, mina alternativ till vad jag ska göra.
Just nu är det 6 stycken..

Kaos

Förlåt att jag inte uppdaterade någonting igår, men helt ärligt så glömde jag bort det på morgonen och hade lite tidsbrist. Sen kom jag inte hem från skolan förrän vid sju eller nått för att jag och Ellen gick hem från skolan. Och det gjorde vi för att jag verkligen behövde rensa tankarna och Ellen var snäll och följde med. 
 
Men skoldagen började bra, hade historia som faktiskt var rolig då, sedan hade vi matte där vi fick tillbaka matteproven och jag är förvånad! Jag fick ett E (G), riktigt stolt blev jag där. Efter det hade vi entreprenörskap som inte gick jättebra men vi lyckades ta oss igenom lektionen iaf. Efter det var det mentorstid och då blev vi bjudna på tårta för våran mentor jobbade sista dagen. 
 
Efter mentorstiden gick vi till biträdande rektorn som vi hade som mentor i hela ettan. Och där fick vi reda på att hela naturbruksprogrammet på skolan ska läggas ner och att vi kommer få byta skola. Och om allting går enligt planerna så kommer vi gå våran sista vecka på skolan nästa vecka. Och nästa vecka är det möte med föräldrar och ledningen på skolan om vart vi ska ta vägen och så. Så nästa vecka kommer inte bli en vanlig skolvecka och det känns hemskt att den veckan som precis har varit, var den sista riktiga skolveckan på skolan för oss. 
Vi kommer skiljas åt i klassen, dom vi umgås med från andra program kommer vi lämna, vi kommer lämna lärarna, lektionerna, korridorerna, skåpen, ALLT. 
 
Under helgen kommer platschefen på skolan att ringa föräldrarna och boka in en tid och till den tiden ska vi veta vad vi vill göra och vart vi ska ta vägen. Och tiden kommer vara på måndag eller tisdag. Så under denna helg ska vi i klassen ta ett beslut som kommer avgöra hela våran framtid. Och jag tror nog allas hjärnor är kaos, min är iaf väldigt mycket kaos. Hur ska vi kunna fatta det beslutet när det känns helt overkligt att vi ska byta skola och skiljas åt?
Jag vet då verkligen inte vad jag ska göra...
 
Snart kommer jag inte längre gå in genom den där ingången...

Dagens middag

Egenplockad sallad från affären.
Enkelt men gott!

Dagen

Jag borde nästan ha stannat hemma idag kom jag fram till ganska tidigt under dagen. Har verkligen inte mått bra och har haft feber, det är jag helt säker på nu. Frös och svettades om vartannat och hela tiden pågick det. 
Dock var jag duktig som stannade kvar i skolan och var tillomed på idrotten även om jag tog det lugnt. Får dock se hur mycket träningsvärk jag vaknar upp med eftersom vi körde fys...  Gjorde även matteprov och ja, mer behöver jag inte säga.. Blir förvånad om jag får nått annat än F (IG)..
 
När jag hade slutat vid 13.45 stannade jag kvar i skolan till 16.00 för att vänta på Ellen som hade svenska för efteråt så åkte vi till en lampaffär och kollade på lampor och sedan åkte vi till hemköp för att köpa sallad och då köpte jag även Ben&Jerrys för hade ett erbjudande att köpa 2 men betala för 1 så det tjänade jag på. 
Efteråt så följde jag med hem till Ellen och där satt/låg vi i sängen och bara pratade. Kul att bara va med henne. 
 
 

Godmorgon!

Nu sitter jag här som vanligt med en kopp te för att värma upp mig. Mår bättre idag även om halsen fortfarande gör lite ont och huvudet fortfarande har ont, men jag börjar vänja mig vid huvudvärken nu då jag har haft ont i huvudet i kanske en månad nu varje dag, bara att vissa dagar är det mindre och andra mer. 
 
Så idag blir det skolan. Matte, Idrott och Historia står på schemat, och på matten har vi prov. Jag kommer nog faila på det för jag fattar verkligen ingenting av det, men jag ska försöka iaf. 
 
Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan forstätta fixa iordning mig, bussen går om ca 20 minuter!
 
Ha en bra dag!
 
Känns som ni har fått väldigt många tebilder här nu, så idag bjuder jag på en utsiktsbild från min balkong.
Den är fotad just för detta inlägget så sådär ser det ut utanför just nu.

Rent och fint!

En sak som jag har gjort enda sen jag flyttade in här är att hålla diskbänken ren. Så fort jag har lagat mat och ätit så ställer jag mig och diskar och fixar iordning den. För väntar jag så blir det svårare och diska, vilket tar längre tid, och så ser det bara så stökigt och rörigt ut. Så därför fixar jag det alltid. Det är inte alltid jag diskar direkt om jag bara har använt ett glas eller en tallrik som inte har blivit så kladdig, så kan jag låta det stå lite, men då får det stå i diskhon och inte på diskbänken.
 
Jag älskar när min diskbänk är ren! 

Dagens middag

Spaghetti och bacon blandat med cream fraiche och gräslöksfärskost. 

Promenad till affären

Tog en promenad till affären för att handla lite, blandannat halstabletter och mer te. 
Frös hela vägen dit och påvägen hem (som bara består av uppförsbackar) frös jag samtidigt som jag svettades.. 
Och nu sitter jag här i soffan under täckena och fryser och är yr och så skakar mina händer och armar asmycket.
Tror nog jag gjorde rätt i att va hemma idag, eftersom jag annars skulle ha gått flera promenader med hundar.

Fryser... under två täcken..

Jag ligger i soffan under två täcken och fryser.. Var tvungen att gå och kolla temperaturen här inne för jag tänkte om det är överdrivet kallt här, men det är 22,0 grader här inne.. o det är väl ganska varmt? 
 
Jag skulle så gärna vilja ha en febertermometer nu, för o se om jag har feber och hur mycket jag har sånnafall..men har inte råd med det och det känns inte som en jätteviktig sak att ha när det är annat som också behövs hit.. 
 
Täckena som ligger över och runt mig nu.. 
 

Nu ska jag fortsätta vila och försöka få upp värmen sen tänkte jag plugga lite...
 
Vi hörs senare!

En varm kopp te

 
Jag sitter i soffan med mjukisbyxor, tjocktröja och tjocka strumpor på mig under täcket och fryser massor ändå. Har sovit under två täcken inatt men har ändå frusit så mycket att jag inte kunnat sova hela tiden.. 
Har ont i halsen och huvudet håller på att explodera. 
Känner även att det gör ont i näsan när jag andas och det gör ont i och vid ögonen.. 
Så jag har bestämt mig, med hjälp av lite övertalning från några, att jag stannar hemma idag. 
Behöver vara hemma en dag och bara ta det lugnt tror jag så jag kan återhämta mig lite utan att riskera att bli mer sjuk.. Så nu sitter jag här och dricker te i väntan på att tiden ska gå lite så jag kan ringa praktiken.

Praktiken

Det har varit en lång dag idag! 
Åkte hemifrån strax före 7 och va hemma igen strax efter 19.30. 
 
Tog bussen strax före 7 härifrån och var framme vid ca 8.45, då jag bytte om till dom fiiiina sjukhuskläderna man har på sig. Gick sedan ner till sjukhuset där jag träffade handledaren och sedan satte vi igång. Jobbade fram till 13.00 då jag hade lunch fram till 14.00 och sedan jobbade jag fram till 18.00, då jag halvt sprang upp för trapporna, bytte om och halvt sprang till bussen för att hinna med tåget. Och jag hann som tur var! 
På praktiken gör jag massor olika saker, alltifrån att va med när dom tar in djuren i undersökningsrummen, till undersökningar och städning av undersökningsrum och korridorer. Så det händer massor under en dag, och jag kan ju lova att det känns i kroppen efter en hel dag där, eftersom man står upp typ hela tiden. 
 
Nästa tisdag ska jag till djursjukhuset igen, men då är det teori hela dagen och då är dagen kortare, 9-16.00 går jag då, så det är skönt!
 
Nu ska jag gå och sova tänkte jag, men vi hörs imorgon på morgonen! Går upp ca 6 så det kommer väl ett inlägg då någongång. 
 
Bjuder på en bild på min fina orkidée som bor i köksfönstret hos mig.
 
 Godnatt!

Hemkommen!

Nu är jag hemma, har varit hemma i typ en halvtimme nu men det är först nu jag sätter mig ner. 
Har diskat och bytt om och fixat lite att äta till mig. Så nu sitter jag i soffan under täcket och äter och bara tar det lugnt! 
 
Latmat idag.
Chicken nuggets som jag doppar i cream fraiche som jag har blandat i chillisås i.
Mums!
 

Mår nu sämre än jag gjorde imorse så får se om jag stannar hemma från praktiken imorgon.. Vill gå, men samtidigt är det ju bäst om jag blir bättre eftersom jag nu känner hur jag bara mår sämre o sämre för varje dag.. 
Men jag ställer klockan som vanligt imorgon, och så får jag se hur jag mår på morgonen. 
 
 
Nu ska jag njuta lite av maten!

Mobilblogg

Sitter på pendeln påväg till Norrköping nu. Snart framme där, och jag är glad att jag hann med detta tåg så jag hinner med bussen hem till mig sen så jag är hemma vid halv åtta typ.
Kämpar för att hålla mig vaken, ska försöka blogga lite mer när jag är hemma men kan inte lova att jag inte somnar innan.

Godmorgon!

Sitter nu i soffan med en varm kopp med te för att värma mig. Jag har kommit fram till att jag har hamnat i en riktig "te-period" nu för dricker minst en kopp med te varje dag.
 
Mår inget bra, huvudet håller på att explodera, jag fryser massor, halsen gör ont,  jag är täbbt i näsan och jag mår illa. Men jag ska gå idag ändå, för praktiskt på djurkliniken har vi bara varannan vecka och det är det idag, och så är det sista gången för mig att vara på polikliniken (där man tar emot djuren som kommer in med sina ägare och undersöker dom) och det vill jag inte missa. Så jag kör på idag och hoppas att jag orkar. 
 
Hoppas att jag är hemma vid runt halv åtta idag, annars blir det så väldigt sent att vara hemma vid typ tjugo över åtta..
 
Men nu ska jag dricka upp mitt te och sedan fortsätta göra mig iordning för att sedan springa ut till bussen som tar mig till pendeln, pendeln som tar mig till Linköping och bussen där som tar mig till en hållplats en bit bort och sedan gå en bit till djursjukhuset. 
 
Hoppas ni får en bra dag!
Och idag är jag okontaktbar på mobilen förutom innan 9, vid lunch, och efter 18. Så tro inte att jag dissar er, jag jobbar bara på för fullt. 

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig.
Har en lång praktikdag på djursjukhuset imorgon. 
Jobbar 9-18 med en timmes lunch. Åker hemifrån före 7 och är hemma ca runt 19.30 om jag har tur och hinner med den bussen, annars är jag hemma vid 20.20 ungefär, så hoppas på den första bussen. 
 
Godnatt och sov gott!
Har jag tid imorgon kollar jag in här och ger er ett morgon-inlägg, annars hörs vi imorgon kväll!

Kvällsmacka med te

 
Har mått illa hela dagen och kände därför inte för att laga någon mat när jag kom hem och tvinga i mig, så nu sitter jag här och försöker tvinga i mig en macka istället. Och så värmer jag mig med te. Har frusit hela dagen och fryser än.. 

Man vet att man är uppe tidigit...

... när ingen av ens vänner på facebook är inloggad.

Praktik

Nu sitter jag i min soffa med datorn framför mig och en stor kopp varmt te bredvid och laddar till praktiken idag. 
Mår inget bra, utan har jätteont i huvudet, halsen och magen, fryser och mår illa. Men jag ska försöka idag ändå och hoppas det går bra. 
 
Jag kommer vara hemma vid ungefär vid fem om jag hinner med den bussen från resecentrum, men jag hoppas på det. Sen får jag se om jag åker till Linköping ikväll eller om jag gör det imorgon.
 
Men nu ska jag dricka upp mitt te och värma mig undertiden jag kollar facebook och sedan ska jag fixa klart allting inför praktiken och sedan hoppar jag på bussen!
 

Härlig dag!

Idag begav jag mig till Linköping för att jag och pappa skulle åka till hans jaktmark och släppa hundarna så att dom fick springa av sig lite. 
 
 
 
Efter den långa timmesfärden till marken så hade jag nästan en halv hunds päls i knäet eftersom Zacko fäller så mycket.
 
 
 
Hundarna var överlyckliga över att få springa och det är en sån härlig känsla att se dom så. För då vet man att dom har roligt, att dom njuter och att dom får utlopp för all sin energi och att dom kommer vara trötta efteråt.
 
Det var inte det lättaste att ta kort på dom eftersom dom hela tiden rörde sig, men jag fick några halvbra iaf som jag tänkte bjuda på här:
 
 
Hundarna hade underbart roligt, och man ser glädjen hos dom på bilderna! Hur dom verkligen njöt av livet där. 
 
När vi skulle åka hem så gick det kossor på vägen och så stod dom inne på en tomt och åt äpplen från trädet, dom hade rymt och vi åkte runt lite och letade efter nån människa som visste vart dom hörde hemma, tillslut hittade vi två människor som pappa pratade med och som sedan ringde kossornas ägare.
 

Dagens middag

Ibland är det tillåtet att vara lat. 
 
Stenugnsbakad mozarellapizza. 

Till Linköping!

Nu ska jag snart gå ut till bussen för att sedan ta tåget till linköping där jag ska träffa pappa, Zacko och Dexie. (Har nog glömt säga det här, men Dexie är hos pappa ett tag nu så att jag kan vara lite fri eftersom jag är fast med henne hela tiden annars eftersom hon inte går att lämna någonting). Men sedan ska vi bege oss till pappas jaktmark en bit bort och åka och släppa hundarna så att dom bara får springa av sig! Och en sån sak kan man ju inte missa, så underbart kul att se hundarna springa lösa och njuta av livet!
 
Jag kommer ta med mig min systemkamera och jag hoppas att jag får några bra bilder på dom iaf, men det är nog inte det lättaste eftersom dom lär springa hela tiden. 
 
Ha en bra dag, så hörs vi senare idag!

Dagens middag

Couscous med kycklinggryta med curry, majs och ärtor serverat med lite extra majs och persilja.

Städdag

Idag har jag storstädat hela lägenheten så nu är det så fint här hemma. 
Nu ska jag ner till tvättstugan då tiden börjar vid 15.00 så då får man rena kläder också.
En riktigt hemma städdag!
 
Nu ska jag bära ner denna tvättkorg till tvättstugan och sätta igång!

Underbar kväll!

Eftermiddagen och kvällen var underbart roliga igår! Det var längesen jag garvade så mycket, så den kvällen behövdes. 
 
Vi åt mat, spelade spel, kollade film, körde "jag har aldrig..", pratade och hade bara allmänt roligt! 
En kväll som måste göras om, snart! 
 
Olivia åkte hem igår kväll, medans Johanna och Ellen stannade kvar över natten och dom ligger fortfarande och sover nu, så jag sitter ensam i köket med ett täcke runt mig, ett glas oboy bredvid, datorn framför och musik i öronen. Det återstår att se när dom vaknar och det kan nog dröja ett tag eftersom vi somnade runt 3, halv 4 igår ungefär. 
 
 
 

Tjejkväll!

Inte för att det är kväll redan nu, men det har börjat här!
 
Direkt efter skolan åkte vi och handlade lite gott och sedan har vi spelat Med andra ord och gud vad vi har garvat! 
Jag och Johanna mot Ellen och Olivia och vi låg efter i början, men det slutade med att vi vann! Asroligt var det och nu sitter en person i soffan medan dom andra två ligger i soffan och garvar medans jag sitter på golvet och bloggar lite. Vill inte ha mer klagomål på att jag är dålig på att uppdatera. 
 
 
Senare ska vi laga mat och sedan kanske spela mer spel och kolla film. 

Godnatt!

Nu har jag pluggat och är klar med historiauppgiften och har gjort halva matteuppgiften, gav upp resten eftersom jag inte fattade och får fråga om hjälp med det imorgon. 
 
Klockan ringer om ca 6 timmar så nu är det verkligen dags att gå och sova!
Imorgon efter skolan ska jag träffa saknade Olivia och även Ellen och Johanna. Vi ska hem till mig och kolla film och äta god mat. Tror det kommer bli riktigt roligt. 
 
Godnatt!

Nattplugg!

Nu ska jag fortsätta plugga och försöka bli klar med uppgifterna till imorgon.. 
Sov några timmar förut efter skolan så har lite energi till plugg nu. 
Sedan blir det att sova lite innan det är dags för skolan,
men frågan är hur länge man får sova för vet inte när jag blir klar med detta.
 
Det jobbigaste är att jag har tappat lusten till att plugga helt nu och för att ha praktik eftersom vi i klassen idag hörde ett rykte i korridoren och som stämde, och blir det så känns det bara onödigt att lägga energi på pluggandet och praktiken nu...

Klagomål och nya skor

Nu har jag fått flera klagomål på att jag aldrig uppdaterar min blogg så nu är det väl dags att försöka uppdatera lite oftare. Det som får mig att försöka blogga mer nu är när jag inser att andra, förutom dom jag umgås med i skolan, läser min blogg. För fick ett klagomål från en kompis jag gick på högstadiet med och inte har pratat med på länge. Det var lite kul ändå. 
 
 
Men idag hade vi fotboll på idrottslektionen och då bestämde sig mina skor för att pajja helt.. Dom har varit nära på att gå sönder länge men efter lektionen hade nästan hela sulan lossnat och det var ett stort hål rakt in till tårna, så fick gå runt i skolan med en väldigt trasig sko. 
Det roliga är att det bara är högerskon som har pajjat medans vänsterskon är skapligt hel. 
 
Men efter skolan begav jag mig till skopunkten och köpte skor för mina sista pengar (fick även lite extra av pappa för att ha råd) och kom hem med dessa:
Så imorgon har jag hela skor på fötterna! 
 

Dålig uppdatering..

Har haft så mycket hela veckan så har inte tänkt på bloggen.. 
 
Hade praktik måndag-onsdag. Måndag o onsdag var jag på ett hunddagis/hundpensionat och efter det är det bara att aktivera Dexie så att hon blir trött och efter det är jag typ död och orkar ingenting. 

I tisdags var jag på djursjukhuset och vi hade praktiskt där så gick med veterinärerna och djurvårdarna och tog emot djur som kom in. Det var väldigt roligt och intressant men jag var väldigt trött efter den dagen kan jag lova.. 
 
Torsdag och fredag var det skola och det är lugnare än praktiken men jag var ändå död efter tre långa dagar med praktik. O det var underbart roligt att träffa kompisarna i skolan igen. Det är nackdelen med att gå på en skola med mycket praktik - man träffar knappt kompisarna i skolan och alla har praktik olika tider och är trötta efter praktiken. 
 
O nu i helgen har jag varit hemma och tagit det lugnt, vilket verkligen har behövts. Är inte taggad inför praktik imorgon och två dagar till men jag får göra det bästa av situationen och jag längtar verkligen till lovet! Är skoltrött och har varit det enda sen skolan började... o det är illa..

Hundfri

Eftersom Dexie är kidnappad till imorgon och jag är hundfri så kan jag nu göra vad jag vill så nu ska jag gå till underbara Ellen. 
 
Ha en fin kväll, för det lär jag ha!

Jag är inte död, bara lite slut

Förlåt för dålig uppdatering här, men har haft fullt upp hela veckan. 
Hade praktik måndag-onsdag. Måndag o onsdag var jag på ett hunddagis/hundpensionat och på tisdagen på en djurklinik. Det gick bra på båda ställena. 
Igår och idag har jag varit i skolan, o det var roligt att träffa kompisarna igen som man inte har sett pga av praktiken. 
 
Nu har jag kommit hem till mig och tanken var att både jag och Dexie skulle hit idag, men Johanna bestämde sig för att kidnappa Dexie så hon tog med henne hem till sig igen så nu sitter jag här ensam. Men Dexie och Johanna kommer hit imorgon så bara en natt själv, och det är faktiskt skönt att vara ensam ibland. 

Mobilblogg

Sitter nu på tåget påväg till Linköping. Idag blir det praktik på djursjukhuset med Johanna o Linda. Hoppas det blir en rolig o bra dag!

Trött Elin här

Det är en trött Elin som skriver här nu.
 
Har idag haft praktik för första gången på länge. Och det var roligt, fast jag är helt slut. Direkt när jag kom hem (till Johanna) så la jag mig i sängen i typ 30 minuter och pratade med henne innan jag gick ut med cykeln och kidnappade Johannas cykel och cyklade en bit med Dexie så att hon skulle bli trött. Sedan parkerade jag cykeln och gick en liten sväng med henne innan jag gick in och duschade. 
 
Imorgon taggar hela stora klassen på tre personer inför praktiken då alla vi ska vara på ett djursjukhus. Det tror jag blir roligt! 
 
Nu ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till innan vi går ut med hundarna sista svängen och sedan ska jag soooooova!
 
Solnedgång på Öland.

Dagen

Just nu sitter jag i soffan med Ellen, Johanna och Dexie hemma hos mig och tar det lugnt.
Jag vaknade ganska tidigt imorse så då gick jag ut på en långpromenad med Dexie efter ett tag. Sen kom jag in och duschade och så har jag fönat håret. Och Ellen mobbar mig för att jag blåste på mina tår för att jag frös om dom. Men det blev ju varmare om dom, så då är det ju klart att jag gör det. 
 
Snart ska jag packa och sedan beger jag, Johanna och Dexie hem till Johanna där vi ska bo från idag till onsdag eller torsdag, då vi har praktik måndag-onsdag så då får jag sova lite längre på morgonen. 
 
Om ett tag är det dags att sätta sig på bussen med Dexie.

Underbara vänner

Nu har Ellen och Johanna kommit och jag är klar med tvättstugan. 
Just nu är Ellen, Johanna och Dexie iväg till affären för att handla lite gott till ikväll. 
Jag stannade hemma för jag är så trött och så har jag ont i mina höfter, varför vet jag inte, men det går väl över snart hoppas jag..
Underbara vänner som tar med sig Dexie iallafall så att hon får motion. 
 
 

Hoppas på en bra dag idag

Dagen började med en lång härlig långpromenad med Dexie. Så nu har jag en trött hund här hemma. 
Idag har jag tvättstugan så idag är en tvättdag och senare kommer Johanna och Ellen hit och det ska bli roligt. 
 

Mobilblogg

Ute på en härlig långpromenad med Dexie.

Godnatt!

Efter en lång dag med mest negativa händelser så ska jag nu gå och lägga mig och så hoppas jag på en bättre dag imorgon, men den borde bli bättre för då kommer Johanna och Ellen till mig o så ska vi ha tjejkväll. Tror det kommer bli kul. 
 
Dexie är supertrött och har redan sovit i några timmar så nu ska jag göra henne sällskap. 
Hon verkar vara glad över att vara hemma igen.
Borta bra, men hemma bäst.