Eliiins Värld

Praktiken

Det har varit en lång dag idag! 
Åkte hemifrån strax före 7 och va hemma igen strax efter 19.30. 
 
Tog bussen strax före 7 härifrån och var framme vid ca 8.45, då jag bytte om till dom fiiiina sjukhuskläderna man har på sig. Gick sedan ner till sjukhuset där jag träffade handledaren och sedan satte vi igång. Jobbade fram till 13.00 då jag hade lunch fram till 14.00 och sedan jobbade jag fram till 18.00, då jag halvt sprang upp för trapporna, bytte om och halvt sprang till bussen för att hinna med tåget. Och jag hann som tur var! 
På praktiken gör jag massor olika saker, alltifrån att va med när dom tar in djuren i undersökningsrummen, till undersökningar och städning av undersökningsrum och korridorer. Så det händer massor under en dag, och jag kan ju lova att det känns i kroppen efter en hel dag där, eftersom man står upp typ hela tiden. 
 
Nästa tisdag ska jag till djursjukhuset igen, men då är det teori hela dagen och då är dagen kortare, 9-16.00 går jag då, så det är skönt!
 
Nu ska jag gå och sova tänkte jag, men vi hörs imorgon på morgonen! Går upp ca 6 så det kommer väl ett inlägg då någongång. 
 
Bjuder på en bild på min fina orkidée som bor i köksfönstret hos mig.
 
 Godnatt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: