Eliiins Värld

Godnatt!

Nu ska jag gå o försöka sova.. 
Förhoppningsvis kan jag sova lite bättre än jag gjort dom senaste nätterna. 
Imorgon är det studiedag och jag ska verkligen försöka sova ut! 
 
Godnatt!

Kommentarer

  • Carro säger:

    Elin jag kan inte låta bli att tänka på dig tycker så jävla synd om dig.Henrik Frediksson uppmanar er drabbade elever att i första hand vända er till skolans styrelse för att höra sig för om man därifrån verkligen gjort allt för att hitta en lärare.Ni kan göra en anmälan till skolinspektionen som då kan göra en prövning om detta har gott rätt till.Såg att detta står idag i nkrp tidningen.Jag tycker verkligen att ni borde göra en anmälan för så här får det inte gå till.Att du måste börja om från början är helt jävla sjukt och att du måste välja en ny linje på så kort tid låter så konstigt i mina ögon.Jag vill bara tala om för dig att om det är något och om du behöver någon att prata med så finns jag för dig.Jag var verkligen överlycklig när du komma tillbaka till oss men den lyckan varade dock inte så länge som jag hade hoppas på /carro med hundarna Stina och Rex.

    Svar: Nae det här känns inte helt rätt ändå. Att jag på mötet fick mer info än jag tidigare fått och sedan skulle bestämma mig under det mötet (som fick pågå en halvtimme!) var hemskt. Hur skulle man då ta kontakt med skolans styrelse och sånt? Och hur gör man en anmälan till skolinspektionen och så?

    Det är jättesnällt att du finns här för mig, och det betyder massor! Jag var också glad att få vara tillbaka hos er och det var så roligt! Och det känns hemskt vid tanken på att jag aldrig mer kommer få jobba där nu.. Jag kommer bara träffa nån av er om vi lämnar in hundarna på inackodering, och det är ju inte speciellt länge man träffas då.. :/
    Elin Mattsson

    2012-10-03 | 10:30:16
    Bloggadress: http://lovelyrose.blogg.se

Kommentera inlägget här: